Forside

Lisa`s ridesenter og hundeskole

Velkommen til Lisa`s ridesenter og hundeskole!

Jeg er 40 år gammel. Min bakgrunn er: Har gått på Øksnevad vdg på hestelinjå i en ung alder og i en eldre alder på agronom utdanning på kveldstid. Har tatt Helsefagarbeider utdanning som privatist i en eldre alder og halvparten av bachelor i ergoterapi utdanning. Har tatt massasjeutdanning som aromaterapeut.

Har hatt Engelsk Cocker Spaniel hannhund siden 1 års alderen og Norsk Cocker Spaniel tispe sammen med den andre hannhunden siden barneskole alder. Hannhunden levde til han ble 12 år gammel. Da hannhunden døde 12 år gammel ble tispen "enke", men tispen levde helt til jeg var 21 år gammel da jeg fortsatt holdt på med vdg utdanning. Tispen døde 12 år gammel. Har hatt 1 Dvergpappegøye og 3 Nymfeparakitter i en barneskolealder. I tillegg til gullfisker, slørhaler og svarthaler i en barneskolealder og voksen alder.

Har i en barneskolealder hatt en hest på halvfor som heter Pjokken er kaldblodshest vallak. Som jeg ridde på tur rundt Krossberg/Stokkavatnet området.

Har i en ungdomsskolealder hatt egen hest fra 13 års alderen til 17 års alderen. Det var en kaldblodshest vallak som heter Lodetrollet (som var 7 år gammel) som jeg brukte til å kjøre tur med hest og kjerre i tillegg til å ri på en ridebane. Jeg har konkurrert i sprangridning med den i klasse: LÅ, LE og LD på Nærbø rideklubb, Egersund og Dalane rideklubb, Sola rideklubb, Fosseikeland rideklubb og Rogaland rideklubb.

Har hatt en hannkatt som var korthåret og svarthåret.Den hadde jeg en liten periode. Men da jeg flyttet tok jeg den med på flyttelasset også spaserte den tilbake til den tidligere adressen og bestemte seg for å bo der sammen med moren min.

Etter det hadde jeg 2 katter til, en søster og en bror kattunger som var korthåret. De hadde jeg en stund og hunnkatten ble sterilisert. Så skulle jeg kastrere hannkatten. Men før jeg fikk gjort det så var begge kattene borte vekk.

Har også hatt en hannhund Tervueren (Belgisk Fårehund) som var en omplasseringshund som jeg kjøpte 12 mnder gammel. Han levde til han var 11,5 år gammel. Og samtidig som jeg hadde han hadde jeg en Dalmantiner hannhund som var en omplasseringshund som var 12 mnder gammel. (Etter noen mnder leverte jeg Dalmantiner hannhunden tilbake til omplasseringskennelen).

Jeg har hatt en Dvergvedder hannkanin. Har hatt Dverg Hermelin kaniner 1 hannkanin og 1 hunnkanin. De drev jeg oppdrett på og de fikk 8 kull med kaninunger sammen. Har også hatt egen hamster.

Deretter hadde jeg en blandingshund av rasen: Lundehund, Buhund og Border Collie. I tillegg hadde jeg 2 Border Collie tisper uten stamtavle.

Nyeste kommentarer